Programul Operational Regional Uniunea Europeană Guvernul României Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Judetul Maramures Instrumente Structurale
Defileul Lapuşului

Custura Cetăţelei

    Custura Cetăţelei – aflată pe malul stâng al râului Lăpuş , este o formaţiune stâncoasă, din calcare dolomitice cristaline, sub formă de ferestrău, înlănţuită de apele Lăpuşului.

 De pe custură avem o privelişte minunată spre Piatra Ciutei şi-n amonte până la Vadul Vimei se văd gospodăriile din Dealu Corbului.

În dreapta se poate coborâ la peştera din Custura Cetăţelei, recomandat turiştilor bine pregătiţi fizic şi cu echipament adecvat.

www.inforegio.ro Investim în viitorul tãu! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.

NOTA: Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro